Tamcat palvelee helmikuun loppuun asti. Siirry siis käyttämään TuniLibiä.

Gradun tilaaminen varastosta

Pro Gradut Linna -kirjastossa

Pro gradu -tutkielmat ja lisensiaatintutkimukset vuodesta 2007 eteenpäin sijaitsevat pääkirjaston kolmannessa kerroksessa, mikäli niitä ei ole julkaistu sähköisenä TamPub-julkaisuarkistossa. Niihin löytyy linkki Tamcatista sekä Andorista. Tätä vanhemmat tutkielmat ja lisensiaatintutkimukset ovat Linnan varastossa, josta niitä – verkossa olevia lukuun ottamatta – voi tilata luettavaksi tekemällä maksuttoman hyllystähakupyynnön kirjan nidetiedoista löytyvällä painikkeella. Painike tulee näkyviin nidenäytöllä vasta kirjauduttuasi.

Pro gradu -tutkielmia ja lisensiaatintutkimuksia ei anneta kotilainaan.
Varastotutkielmat, jotka on tilattu ma-pe klo 8 mennessä, ovat noudettavissa luettavaksi samana päivänä klo 11 jälkeen Linnan ensimmäisestä kerroksesta, varattujen kirjojen hyllystä omalla nimellä. Tutkielmat tulee palauttaa samaan tilaan aina lukemisen jälkeen. Tutkielmia pidetään varattuna asiakkaalle kahden viikon ajan, lisäaikaa saa tarvittaessa päivystäjältä. Mikäli tilattua aineistoa ei löydy, ilmoitetaan siitä tilaajalle sähköpostitse.

Arvo -kirjaston opinnäytetyöt

Arvo -kirjaston kokoelmiin otetaan hoitotieteen, kansanterveystieteen ja luonnontieteiden opinnäytetyöt ja vuodesta 2007 alkaen myös lääketieteen syventävien opintojen tutkielmat. Vanhempia pro gradujen monistettuja kappaleita annetaan lainaksi. Opinnäytetöistä on myös sähköisiä versioita, joihin löytyy linkki Andorista.

chat error