Tamcat käyttö on loppunut! Siirry nyt käyttämään TuniLibiä.

Tietoa Tamcatista

Tamcat

Tällä voit hakea kirjaston painettuja ja e-kirjoja, lehtiä sekä varata kirjoja, uusia lainoja ja maksaa mahdollisia maksuja.

Palvelua kehitetään jatkuvasti.

Tamcat sisältää:

  • Kirjaston painetut sekä elektroniset kirjat ja lehdet sekä kirjaston hankkimat tietokannat
  • TamPubin sisältämät yliopiston gradut ja väitöskirjat sekä muut sinne tallennetut julkaisut
  • Yhteiskuntatieteellisen tietoarkiston data-aineistoja

Kotimaisten artikkelien haku

Voit samalla hakea kotimaisia aikakauslehtiartikkeleja. Tulokset löytyvät Kotimaiset artikkelit -välilehdeltä. Haku kohdistuu Arto-tietokantaan, joka ei sisällä lääketieteellistä aineistoa. Katso Medic-tietokanta

Kuopion Varastokirjasto

Voit hakea ja tilata myös Kuopion Varastokirjaston kokoelmassa olevia kirjoja. Tilausmaksu 5 euroa kirjalta, henkilökunnalle maksuton. Lehtitilaukset Varastokirjastosta vain Kaukopalvelun kautta.

Ulkomaisten artikkeleiden haku

Ulkomaisia artikkeleita ym. julkaisuja kannattaa hakea Andor -hakupalvelusta, joka sisältää satojen eri alojen tietokantojen tiedot.
Voi myös hakea monialaisen Primo Central -viitetietokannan kautta Ulkomaisten artikkelien haku -välilehdeltä, joka sisältää kymmeniä eri viitetietokantoja eri tieteenaloilta. Mikäli artikkeli on saatavissa kokotekstinä, viitteen lopusta löytyy siihen Verkossa saatavilla -linkki.
Yksittäiset tietokannat löytyvät tietokannan nimellä tai etsimällä tieteenalan mukaisesti erillisestä tietokantalistasta. Tarkemmassa tiedonhaussa kannattaa käyttää myös kyseisen alan omia tietokantoja.
Etäkäytössä kirjaudu ensin yliopiston tunnuksilla.

chat error